Stäng
Behandling av min rygg på Wellness

Behandling av min rygg på Wellness

Känns bättre i min rygg redan…

Idag hade jag tid hos min PT Kajsa. Eftersom jag har bekymmer med min ländrygg blev det istället behandling för ryggen idag. Det var verkligen vad jag behövde! Det var ”ontskönt”,  men känns en hel del bättre. Denna fantastiska kvinna med så mycket bred kunskap inom träning och hälsa. Är så tacksam och nöjd med att få den hjälp jag behöver med det som hör till träningen och min hälsa. Detta är verkligen den bästa investeringen jag gjort för min hälsa! Tack Kajsa, du är grym! ♥ 

 

Sedan blev det en lite dejt med min bästis Nilla! Var och fikade på Wayne´s Coffee. Alltid lika härligt att få umgås med sin bästa vän. ♥

Ikväll blir det en träff med tjejerna som ska resa till Gran Canaria om 17 dagar. Åhh, vad vi ser fram emot en vecka med sol och bad! 

Har ledigt imorgon också, så då ska jag försöka mig på ett spinningpass. Ha det gott!

 

 

1 reaktion på “Behandling av min rygg på Wellness

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.