Dagsutflykt till Kalmar med kollegorna

Efter en intensiv vecka tar jag helg och kopplar av från jobb och måsten. I måndags var jag och några av mina arbetskollegor i Kalmar. Vi strosade lite på stan och njöt sedan av god och prisvärd thaibuffé. Så gott och mysigt! Därefter var det dags för oss att gå på föreläsning med Tomas Gunnarsson. En föreläsning om att träna den inre mentala konditionen för att öka tilltron till sin egen förmåga. Så otroligt givande och Tomas är en sådan fantastisk föreläsare. Han tar upp sådant som alla har nytta av oavsett vem man är. Så otroligt bra exempel på hur vi fungerar och agerar i det dagliga livet med våra medmänniskor. Hans liknelser under föreläsningen är klockrena och bjuder på många skratt. Man känner verkligen igen sig själv. Tomas har redan under min sjukskrivning stöttat mig och jag är verkligen tacksam för att jag kommit i kontakt med denna person. Han har gett mig bra verktyg för att tackla negativa tankar och bli mer positiv och känna mer glädje. Jag kan varmt rekommendera hans senaste bok ”Träna din inre kondition”!! Köp den, läs den och gå på föreläsningen!! Du kommer inte ångra dig!

Stort tack till mina kollegor för en trevlig dag och kväll!

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *