En bra dag med rörlighetsträning på Wellness

Som jag längtat efter denna dag. Varit så frustrerad för att jag inte kunna träna. Drygt fem veckors förkylning och sedan en sträckning i ryggen på det. Men idag gjorde jag ett försök och det gick över förväntan.  Just nu känner jag bara en enorm glädje och jag bara bubblar av lycka. Kände mig så välkommen när Kajsa tog emot mig med sitt fina leende och en varm kram.  Det blev ett pass rörlighetsträning som jag gillade så mycket, just det jag behöver. Synd att jag inte kan gå oftare bara, med tanke på mina arbetstider. Men, men det finns ju så mycket att välja på. Imorgon blir det ett pass Shape. 

Passade på att köpa mig ett värdekort med 10 lådor foodbox. Ska bli spännande att prova. Tog hem tre lådor idag som jag tänkte ha som lunchlåda på jobbet.

Min fd. kollega Birgitta var med på passet så vi fick en lite pratstund efter. Alltid lika trevligt att ses. Min bästis Nilla väntande på mig efter passet och vi var och tog en kaffe på Espresso house. Denna goa och fina vän!. Hon står alltid vid min sida och ger mig så mycket glädje och trygghet.  Köpte mig även Exetube  från Casall som jag tänkt använda när jag inte hinner till gymmet och även på resor. Det här blir toppen! Jag är så peppad tack vare de personer jag har runt omkring mig. 50+ med marginal och en nytt blad och kapitel i mitt liv!

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

 

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *