En härlig ledig dag tillsammans med min vän Nilla!

Idag blev en skön sovmorgon eftersom jag varit ledig från jobbet. Träffade Nilla i stan och vi myste med ”frukostfika” på Espresso house. Efter det var vi i lite affärer och kikade. Jag köpte en ljusblå skjorta, puder och några örhängen. Riktigt nöjd med mina inköp! Vidare hem till Nilla och fick fika igen och träffat hennes man som är sjukskriven, den stackaren. Mysigt och trevligt som vi alltid har det när vi träffas! Innan jag åkte hem tog jag en sväng till Hoglands Park och fotade lite. Nu blir det sen kvällsfika med maken som kommit hem från sitt kvällsskift. Imorgon har det lovat riktigt fint väder och jag är ledig! Jiipiiiee!

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *