En helg med fokus på återhämtning och vila

Hela helgen har jag försökt att vila mycket och återhämta mig från eländet jag har i kroppen. Hostan har minskat och jag har fått sova om nätterna. Det är jag så tacksam för. Min hesa röst går i vågor men känts mycket bättre nu när jag varit hemma. Värmen och luftfuktigheten i vårt kök på jobbet tror jag påverkar en hel del, sen måste man ju försöka kommunicera med kollegorna också. Varit ute lite, shoppat, tittat på film och bara tagit det lugnt. I lördagskväll gjorde vi lite småplock med ostar, Serranoskinka, frukt, korvar m.m Det var riktigt gott och mysigt!

Idag söndag har vi efter lång tids velande bestämt oss för en ny soffa och soffbord. Vi beställde idag en svart hörnsoffa och ovalt bord i ek. Soffan är inte någon modern variant med divan utan en ganska tidlös modell som tilltalade oss. Vi gillar en soffa med lite högre rygg som inte är så vanligt på de ”nya” moderna sofforna. Om två-tre veckor får vi hämta den. Ska bara komplettera med en ny matta också. 

Nu hoppas jag att komma igång med lite träning i veckan som kommer. Målet är att jag ska kunna vara med på ett indoorwalking-pass på fredag eftermiddag med härliga Linda. Hennes pass har jag verkligen saknat. Hoppas på något mer pass om det går som jag hoppas. Men jag får skynda långsamt och lyssna på kroppen. Så är det bara! 
Onsdag och torsdag är jag ledig eftersom det är dags för en vecka med helgjobb igen. På torsdag har jag stämt träff med vännen Krisztina som jag ser fram emot. Alltid lika trevligt att träffas och få lite ”tjejsnack”

 Önskar er alla en bra kommande vecka!

 

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *