En riktigt go fredag med bästa vännerna!

Min lediga fredag började med besök hos min underbara tandhygienist Pia. Hela veckan har jag varit nervös och orolig för min tandköttsficka som blivit större och luktat illa. Var i tisdags hos min tandläkare och goa vän Krisztina. Hon gjorde det mest akuta och ordnade så jag fick komma till Pia idag. Dessa underbara personer som tar så väl hand om mig. Är så tacksam att jag börjat gå hos Mats Petterssons klinik. Detta har varit och är den bästa  KBT:n för mig. Går numera själv dit och utan något lugnande. En stor seger för mig som har extrem tandvårdsrädsla.

Var hos min bästa vän Nilla och fikade. Sedan följde jag med Nilla och Olof till Torsås för att besöka marknaden. Har inte varit där på marknaden och det var mycket jag kände igen från Strängnäs-marknaden. En riktigt härlig höstmarknad med allt som tillhör. 

Ikväll har vi ätit bönpasta med Inges goda köttfärssås och ett glas rött till. Känner mig mycket bättre och avslappnad nu när jag varit hos Pia. Blir återbesök om 14 dagar för kontroll. Hoppas då att det lugnat ned sig med infektionen och blåsorna.

Önskar mina bloggläsare en riktigt trevlig helg!

Nilla och Olof

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *