Heltidsjobb, livskompass och balans….

Snart har jag jobbat heltid en månad och jag är så glad över att vara tillbaka på jobbet. Kan väl säga att det har gått över förväntan men jag får hela tiden vara på min vakt och lyssna till kroppens signaler. Jag vet ju hur lätt jag har för att stressa upp mig, men känner att jag börjar få lite bättre kontroll över det. Inombords känner jag mig tillfreds med mig själv och att jag faktiskt har kommit en ganska lång bit på vägen. Känner en inre frid och jag har börjat att prioritera mig själv, och vad jag själv mår bra av. Balansen mellan jobb och fritid är mycket bättre nu. Nu ska man inte tro att detta är över, det är jag fult medveten om. Men jag gläds åt att jag idag mår mycket bättre och att jag fått en helt annan livskvalité. Jag mår bra idag och ska jobba på att fortsätta på den vägen. 

Idag njuter jag av det fina vädret på min terrass. Läser ur Tomas Gunnarssons bok ”Träna din inre kondition-Mindre stress mer glädje” . Steg för steg har Tomas lotsat mig igenom de olika träningsstationerna. I början av min sjukskrivning orkade jag inte läsa och kunde inte heller hålla fokus på det jag försökte läsa. Men allteftersom jag läst har Tomas gett mig verktygen för att må bättre. Jag tycker själv att jag tänker på det jag lärt mig genom boken. 

På måndag åker jag och några av mina kollegor på jobbet till Kalmar för att lyssna till Tomas. Och innan dess är det restaurangbesök med thai-mat. Ska bli så gott och trevligt!

Imorgon fredag kör jag igång med min jobbarhelg och hoppas naturligtvis på en bra sådan. Nu blir det ut i solen igen. Tjingeling!

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *