I år skippar vi julen

Detta året blir julen annorlunda!

Jag och maken har under flera års tid redan rationaliserat bort en hel del av julens måsten. I år går vi ett steg längre och reser till Anfi  på Gran Canaria. Vi reser dit den 16/12 och kommer hem på nyårsafton. Ska bli så härligt och underbart. Känns ju naturligtvis lite konstigt och annorlunda. Men det är ju så vi är. Vi skapar oss egna traditioner och går vår egen väg. Både på gott och ont.

Jag är så trött på hetsen och hysterin. Alla som av tradition säger sig måste göra än det ena och än det andra. Av konsumtionshetsen framför allt. De senaste åren har vi dragit ned på allt som ”måste” göras. Vi har gjort det mysigt hemma och varit så nöjda med att bara njuta. Det har tagit mig många år att inse hur viktigt detta är. Tidigare höll jag på och stressade med städning, matlagning, bakning m.m. Det är slut med det nu. Vi jobbar båda heltid och prioriterar annorlunda. Visst hade det varit annorlunda om vi haft barn i familjen men vi har hittat andra sätt att njuta av livet på vårt sätt.

Vi ska bo på Anfi Emerald Club. Maken ska spela golf och jag ska gå långa promenader och köra mina träningspass som jag fått av min PT. Sedan blir det goda frukostar och middagar, härliga bad i poolen, någon utflykt osv. Tänker ta dagen som den kommer. Det är livskvalité för oss. I år satsar vi på en tid tid för vila och återhämtning och det är vi värda. Efter min sjukskrivning och en kort sommarsemester är detta den bästa presenten till oss själva ♥

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *