Stäng
Längtar efter sol och värme

Längtar efter sol och värme

Snart så är tjejerna och jag på vårt älskade Anfi ♥

Nu har jag endast två arbetsdagar kvar och sedan väntar tolv dagars ledighet. Varav en vecka spenderas på Anfi del mar. Nu hoppas man bara på att regnet och ovädret som varit där ska ändras tills vi kommer. Det blir en vecka med avkoppling och ren njutning. Bara att slippa denna snö ska bli så skönt. Det är första gången jag reser utan min älskade man och det känns lite pirrigt men är säker på att det kommer gå bra. Vi kommer att bo i en tvårumslägenhet deluxe på Monte. Detta kommer att bli så bra och jag hoppas att mina vänner kommer att gilla Anfi lika mycket som jag och Inge. 

Kanske blir det ett besök på marknaden i Arguineguín. Det får tjejerna bestämma, eftersom jag själv varit där ett otal gånger. Kan vara en lagom liten utflykt på förmiddagen. Min plan är att vara igång med min träning. Promenader, gymmet och delta i de olika aktiviteterna. Men självklart måste man ju kosta på sig lite av det goda också. Paella, en tropical och min favvodrink. Ser fram emot en riktigt skön vecka! 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.