Nya utmaningar och träning med PT

Nu har jag tagit ett stort steg mot att nå mina mål! Jag har tecknat avtal med PT Kajsa på Wellness Studio. Vi kommer att träffas en gång i månaden i ett år framöver. Detta känns så inspirerande och samtidigt nervöst och nytt för mig. Men detta är en investering i min hälsa som jag värdesätter väldigt högt. Det här kommer att bli så bra och jag har flera anledningar till att göra detta.

  • Jag tar i det lilla extra och får utmana mig i övningar jag normalt inte tränar själv. Kajsa vet vad jag behöver och jag kommer att ta mig utanför den sk. bekvämlighetszonen. Min träning kommer att få en större variation och anpassat efter just mig.
  • Jag behöver inte tänka och planera så mycket själv. Bara göra min ”läxa” och känna mig trygg och glad.
  • Med rätt träning och kost ska jag nå mina mål! Jag kommer att få instruktioner för rätt teknik och kommer att hålla mig skadefri och mycket mer frisk.
  • Jag tror att med en PT kommer jag att utveckla goda vanor och ett steg i taget få dem hållbara.

Utöver detta har jag några riktigt härliga personer som peppar, inspirerar och ger mig det där ”extra”. Ni är guld värda! Inte bara som instruktörer på Wellness utan för att ni är just ni, som även blivit uppskattade vänner. Tack Kajsa, Marre och Linda. Och även Tami och övrig personal på Wellness Studio i Karlskrona. 

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *