Så här gör jag för att få träningen till en rutin!

  • Packar träningsväskan kvällen innan. Då tar jag god tid på mig för att se till att allt är med. Sedan är det bara att ta med sig väskan till jobbet för att sedan kunna åka direkt till träningen. Massor av gånger har jag haft ursäkten att jag inte hunnit packa väskan på morgonen.
  • Jag bokar mina pass i förväg och planerar in dem i kalendern. Hela tiden anpassat efter mina arbetstider. Jag prioriterar träningen!
  • Jag har en träningskompis! Man avbokar inte något bestämt med sin träningskompis Nilla bara för att man är bekväm. Är grymt tacksam att hon står vid min sida och peppar mig. Och jag henne förstås!!
  • Jag har valt ett gym som jag snabbt kan ta mig till efter jobbet. Det måste vara enkelt och smidigt för att träningen ska bli av. Okej, det kostar lite mer, men på Wellness Studio får jag ut det jag betalar för. Så är det ju med det mesta. Det är modernt, fräscht och mycket trevlig och kunnig personal.
  • Jag har skaffat mig en PT. En träningskompis som Nilla är guld värt och med en PT är det ännu svårare att hoppa av något jag betalt för. Jag är i uppstarten av detta och planerar att fortsätta träffa PT Kajsa.
  • Jag har satt upp tydliga mål. Jag vill orka mer och må bättre. Träna minst 3 gånger i veckan beroende på hur jag jobbar. Jag vill träna mer varierat än tidigare. Jag vill minska 15 kg i vikt. Detta kommer att göra att jag mår så mycket bättre men här gäller också att vara realistisk och inte köra på för hårt så här i början.

Du kanske också gillar:

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *