Stäng
Tack mina vänner för en fantastisk och underbar vecka på Anfi!

Tack mina vänner för en fantastisk och underbar vecka på Anfi!

Är så glad och tacksam för att jag fick dela denna vecka med er och att få visa er ”vårt” Anfi! 

Att en vecka kan gå så fort och bli så bra. Vi hade en otrolig tur med vädret för det var sol och mellan 25-30 grader varje dag. Vi njöt av sol, bad, shopping , långa stunder på terrassen och goda middagar. Flera gånger under veckan hade man ont i magen av alla skratt och galna upptåg. Min allra första utlandsresa med fina vänner och jag njöt av varje stund. Tack Nilla, Maggan och Therese! Ni gav mig så många roliga och fina minnen från en alldeles fantastisk vecka! Kram på er godingar ♥

Middag på puerto

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.