Om mig

Liselott

Välkommen till mig, Liselott som bor i Karlskrona. Jag är uppväxt i Stallarholmen som ligger mellan Strängnäs och Mariefred i Sörmland. Det är nu mer än 30 år sedan jag lämnade Stallarholmen för att bosätta mig i Karlskrona. Skärgården, den härliga miljön och kärleken har gjort att jag blivit kvar. Jag stormtrivs verkligen i Blekinge. Jag är mycket intresserad av ny teknik och har tidigare pluggat på högskolan i Kalmar, där jag läst till webbproducent. Tyvärr resulterade detta inte i något jobb då branschen var i botten när jag var klar med mina studier.

Jag arbetar nu som kock i Karlskrona kommun. Det är ett jobb som jag trivs med och man får hela tiden lära sig nya saker och vara flexibel i sitt yrke. På min lediga tid är jag gärna ute på långa promenader och fotograferar. Tränar på Wellness Studio i Karlskrona. Gymma och spinning är min passion i vardagen. Det gör mig glad och full av energi för att orka mer och må bra!

Min man och jag gillar att resa och varje år reser vi till Arguineguin på Gran Canaria, som är vårt eget lilla paradis. Där kan vi alltid njuta av sol, värme och god mat. Med åren hoppas jag att vi kan göra många resor till platser vi drömmer om. Som person är jag öppen, oftast glad och har lätt för att få kontakt med nya människor. Gillar nya saker och utmaningar i livet.