Sportlovsresa till familjen Slagbrand

Efter ett långt uppehåll från bloggandet kommer här lite bilder från min sportlovsresa till familjen Slagbrand. Vi hade det så mysigt och jag är så glad över att jag kunde göra denna resa. Tyvärr kunde inte Inge följa med denna gång men hoppas att vi snart kan åka upp tillsammans. Fick även möjlighet att träffa bror Robert, vilket jag uppskattade så mycket. Jag har haft ett par veckor med sjukskrivning pga. av nackspärr och en värk som jag aldrig upplevt tidigare i nacken. Nu har det äntligen vänt även om jag fortfarande är lite stel. Jag längtar tillbaka till jobbet och få vara igång med jobb och det vardagliga livet. Längtar så efter mina vänner på jobbet. Fortsatt trevlig helg till er alla! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.