Stäng
Våren är så underbar!

Våren är så underbar!

Älskar våren och all dess grönska!

Länge sedan jag skrev på bloggen och det beror nog mest på att jag haft fullt upp med jobb och träning. Har helt enkelt inte haft tiden till det. Jag har skaffat mig en ny mobil, Samsung 9+. En fantastisk mobil med superfin kamera, så det har blivit många bilder tagna nu i vår. Allting går sin lilla gång och livet snurrar på. Jag mår mycket bra och jobbet fungerar bra för mig. Har nog hittat mitt eget sätt att hantera stressen och inte ta åt mig så mycket som tidigare. Var på en otroligt bra föreläsning med fokus på arbetsglädje. Föreläsare var Christina Stielli. Så otroligt bra! Det enda som är jobbigt just nu är min ländrygg som krånglar fram och tillbaka. På måndag har jag ett nytt pass med min PT- Kajsa. Hon hjälper mig så mycket med bra övningar som gör att det blir lite bättre för varje månad. Imorgon är mannen och jag lediga tillsammans och vädret ska bli kanon, då passar vi på att njuta. Jag hoppas att ni kan göra detsamma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.